Home
Rebalancing
Techniek
Behandeling
Cursus
Historie
Trees Muijlaert
Guasha Therapie
LinksWat is rebalancing?
Veel mensen zijn vervreemd geraakt van hun lichaam door allerlei omstandigheden en hebben verleerd om duidelijk te voelen wie en wat zij eigenlijk zijn.

Rebalancing® heeft zich ontwikkeld tot een vorm van diepgaand lichaamswerk. Het werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau door middel van het bewustworden en vrijmaken van de energie die in je lichaam wordt vastgehouden. Via liefdevolle aanraking en aandacht is het mogelijk om bewustzijn in je lichaam te ontwikkelen, zodat je (weer) in staat bent in contact te zijn met wie en wat je werkelijk bent.


Als je iets vreest,
vrees het leven dat je leidt.
Fantasie is je gids:
niets is verliefd op niets.

Laat varen die fantasie,
keer de rug naar niets,
wordt wakker,
kom tot iets.
Leef.

Jalal ad-Din Rumi


Rebalancing is een manier om je bewust te worden van wat je voelt en te ontdekken hoe je de ruimte in jezelf kunt ervaren.

De kunst is in contact te zijn met je essentiële kwaliteiten zoals bijvoorbeeld zelfstandigheid, liefde, helderheid en kracht. Deze zijn altijd aanwezig maar meestal in onvolwassen vorm. Rebalancing® kan helpen de essentie van wat je bent wakker te maken.
Hierdoor kun je je ontspannen voelen, ruimte in je lichaam ervaren en met plezier in het leven staan.

Rebalancing is een combinatie van lichaamswerk, zelfonderzoek en mindfulness.

Rebalancing is een uitnodiging om niét iets te veranderen maar om fysiek, praktisch en levendig aanwezig te zijn in je lichaam en mét deze ervaring.

Trees Muijlaert - Praktijk voor Rebalancing 2004 Nijmegen, Lent.
telefoon: 06-13713117 | e-mail: trees.muijlaert@planet.nl