Home
Rebalancing
Techniek
Behandeling
Cursus
Historie
Trees Muijlaert
Guasha Therapie
LinksDe rebalancing behandeling:
Een Rebalancing-sessie duurt ongeveer 1,5 uur; na 5 tot 6 sessies ga je merken wat Rebalancing met je lichaam en bewustzijn doet.  

Als ik je lichaam aanraak, raak ik je geest aan. Elke verandering binnen in je lichaam biedt de mogelijkheid een geheel nieuwe wereld binnen te stappen. Het maakt een groot verschil of je de wereld bekijkt vanuit een gespannen lichaam waarmee je problemen wilt oplossen, of vanuit een meer levendig en ontspannen lichaam waardoor het leven een avontuur kan zijn.


WAT HEB IK JE TE BIEDEN?

In mijn sessies staan liefdevolle aanwezigheid, gevoeligheid, humor en volledige aandacht voor dat wat zich aandient in jou centraal. Een uitnodiging om te ervaren wat er op dat moment te ervaren is. Of je nu emotioneel niet lekker in je vel zit, fysieke klachten hebt of jezelf wilt onderzoeken.

Ik begeleid mensen bij hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling met behulp van Rebalancing; waarbij zelfonderzoek een belangrijk onderdeel is en lichaamsgerichte therapie zoals de verschillende (intuitieve) aanraaktechnieken de behandeling compleet maken. Het kan zijn dat oefeningen die helpen om meer bewustzijn  te krijgen in het lichaam nodig zijn. Deze zou je dan thuis kunnen doen.

Misschien voel je je niet zoals je zou willen/ het loopt niet zoals je zou willen, heb je last van eenzame en/of depressieve gevoelens? Dan is rebalancing een prachtige methode om weer in contact te komen met jezelf en je omgeving.

Misschien ben je zwanger en loopt het totaal anders/is het totaal anders gelopen dan jij had verwacht en voel je je daar in akelig over? Juist in deze periode kan het verwarrend zijn, de hormonen veranderen, je hele leven gaat veranderen door de aanstaande geboorte van je kindje.
Ook als de zwangerschap bv. niet is doorgegaan, kun je desondanks veel last hebben van alle emoties, wel of niet veroorzaakt de de hormonen.

Ik kan je oefeningen leren speciaal voor als je zwanger bent, en een rebalancing/ontspanningsmassage geven, waardoor je ook makkelijker in contact komt met je kindje.

Doordat ik kraamverzorgster ben geweest en heel wat kinderen ter wereld heb helpen komen, hun moeders verzorgd in de eerste dagen na de bevalling en ook zelf 2 kinderen heb, heb ik kennis en ervaring met hoe het is om zwanger te zijn en hoe het is om een kind te dragen en geboren te laten worden.

De rebalancing methode is een verdiepende aanvulling bij deze ervaringen!

Zijn er grote veranderingen in je leven? Zoals: met je werk gaat het niet zoals je zou willen, je bent gaan samenwonen, je hebt net een kind gekregen, je kind gaat/is het huis uit, je relatie is verbroken, er is een dierbare overleden enzovoort.
Door de verandering in je situatie lijkt je leven niet meer zo vanzelf te lopen en/of is helemaal overhoop gegooid. Misschien lijkt het of je jezelf ergens onderweg verloren hebt/bent.
Door de combinatie van gesprekken d.m.v. zelfonderzoek en aanraken met de besproken technieken kun je meer zicht krijgen op je - veranderde - situatie.

Relatietherapie behoort ook tot de mogelijkheden. In een relatie draait het grootste deel om communicatie. Hoe je praat met elkaar, hoe je omgaat met elkaar. Vaak raken partners verstrikt in de manier waarop ze met elkaar communiceren. Ik kan je begeleiden en spiegelen zodat je je bewust wordt van de manier waarop je communiceert. Hierdoor kan er iets verschuiven in je waardoor je op een duidelijker en helderder manier kunt omgaan met elkaar.Verdriet is een oude vriend.
Laat hem komen,
omarm hem,
kus hem,
leg de loper uit.
Koester de mantel van verdriet.
Het is het kleed
dat Schoonheid draagt.
Hoe klein is dan de prijs?

Jalal ad-Din Rumi
Je bent van harte welkom om contact op te nemen voor meer informatie via mail of telefoon. Ik mail en/of bel altijd terug!
WEES WELKOM!telefoon: 06-13713117
email:     trees.muijlaert@planet.nlREBALANCING IS EEN UITNODIGING OM VOLLEDIG AANWEZIG TE ZIJN IN JE LICHAAM

Trees Muijlaert - Praktijk voor Rebalancing 2004 Nijmegen, Lent.
telefoon: 06-13713117 | e-mail: trees.muijlaert@planet.nl