Home
Rebalancing
Techniek
Behandeling
Cursus
Historie
Trees Muijlaert
Guasha Therapie
LinksTrees Muijlaert
Ik ben Rebalancer® opgeleid door de School voor Lichaamswerk en Bewustwording van de Stichting Opleiding Rebalancing®  ( www.rebalancing.nl ). De dagelijkse leiding is in handen van Inge Delforterie en Rahi Emiel Buring. Ik ben lid van Platform Rebalancing Nederland (PRN).
Sinds kort heb ik mij aangesloten bij een prachtig project in wording: Stichting Zielsverwanten. Deze stichting wil mensen met een trauma helpen die weinig te besteden hebben. Zie voor meer info op www.stichtingzielsverwanten.nl

In de jaren '80 heb ik een aantal jaren psychotherapie gevolgd bij Joske Janszen bij wie ik ben begonnen mijzelf te onderzoeken en te ontwikkelen. www.joskejanszen.nl
In het midden van de jaren '90 van de vorige eeuw heb ik een shiatsu (TCM) opleiding gevolgd, tijdens die opleiding heb ik de liefde om te werken met het lichaam leren kennen.

Dit zelfonderzoek heb ik voortgezet tijdens verschillende workshops en de jaartraining die ik gevolgd heb bij het Centrum voor Tantra van Carla Verberk en Remmelt van Kleef. www.centrumvoortantra.nl
Tijdens mijn opleiding bij de School voor Lichaamswerk en Bewustwording heb ik alles wat ik geleerd heb in de jaren daarvoor kunnen verdiepen en verfijnen. Daaraan toegevoegd is toen de kwaliteit van het aanraken en aangeraakt worden op vele niveaus.

Ik volg nog regelmatig workshops, coaching dagen, supervisie, intervisie e.d.

Ik vind mijn inspiratie in de mensen om mij heen zoals mijn kinderen, mijn man, de woongemeenschap waar ik woon en in de leringen van A.H. Almaas (de diamantbenadering), Osho, de Dalai Lama, yoga, familieopstellingen, dans, feldenkrais en verschillende vormen van meditatie.


Praktijk voor Rebalancing®
      Trees Muijlaert
      Lent
      tel: 06-13713117
      trees.muijlaert@planet.nl
      
Je kunt je boodschap inspreken op de voicemail of mij mailen (info@rebalancing-nu.nl). Ik probeer altijd zo snel mogelijk antwoord te geven.

Je bent altijd welkom om contact op te nemen voor informatie.Kom, kom, wie je ook bent
Schande is hier onbekend.
Al zwoer je duizend eden
die je keer op keer weer brak.
Kom, blijf komen, kom.

Dolende, ootmoedige,
onthechte vreemdeling,
kom.
Dolende, ootmoedige,
onthechte vreemdeling,
kom.

Kom, kom, wie je ook bent.
Zwerver, minnaar,
liefhebber van het heengaan.
Het maakt niet uit.
Wij zijn geen karavaan van de wanhoop.
Kom, ook al heb je je belofte al duizend keer gebroken.
Kom, kom, kom opnieuw, kom....

      - Jalal ad-Din Rumi -

Trees Muijlaert - Praktijk voor Rebalancing 2004 Nijmegen, Lent.
telefoon: 06-13713117 | e-mail: trees.muijlaert@planet.nl